Over Deuradviseur

Vertrouwde verdelers en plaatsers van Anaf voordeuren

Het Deuradviseur platform werd opgericht in 2012. Het was de eerste website waarop consumenten op één plaats alle nuttige en noodzakelijke informatie konden terugvinden omtrent de aankoop, het gebruik en het onderhoud van de buitendeuren van de woning.

In 2015 werd het Deuradviseur Netwerk opgericht. Dit Netwerk verenigt een ruim aantal regionale professionals die zich tot doel stellen om de consument volledig te informeren over alle belangrijke aspecten bij de aankoop van een buitendeur. Alle Deuradviseurs zijn vakmannen met een ruime ervaring in het verkopen en plaatsen van buitendeuren. Elk van hen heeft het Deuradviseur Charter onderschreven waarin zij zich voluit engageren om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw aankoop. Via jaarlijkse commerciële en technische opleidingen scholen zij zich bij zodat u als klant perfect gediend wordt.

Bij de Deuradviseur vindt de consument steeds een uitgebreide showroom waarin alle aspecten van de buitendeur praktisch toegelicht kunnen worden en waar de keuze van het uiteindelijke model verfijnd kan worden.

Ondertussen blijft het online platform Deuradviseur.be zich tot doel stellen om alle mogelijke nuttige en noodzakelijke informatie omtrent de aankoop, het gebruik en het onderhoud van de buitendeur van de woning aan de consument mee te delen. En dit zowel in het kader van een nieuwbouw als in het kader van een renovatieproject.

Met meer dan 300 adressen is er steeds een Deuradviseur in uw buurt.

Deuradviseur showroomAdvieswand
van